Skip to main content
Gör som
logo: IFK Kristianstad
åk med Kagans Buss!

Bussresor från Skåne ut i Sverige och Europa HÖGER

Bussresor från Skåne ut i Sverige och Europa

Oavsett om du vill åka skidor i italienska alperna, prova viner i Tyskland eller gå på spa med vännerna i Polen kan du anlita oss för en behaglig och trygg tur ner på kontinenten. Vi anordnar även bussresor till olika event runt om i Sverige. Allt från teaterföreställningar och konserter till riktigt prisvärd shopping finns att välja på i vårt reseutbud. Kanske en julmarknad i Tyskland inför julens stök och pyssel? Eller ett sportevenemang i Stockholm? Ta en titt bland alla våra bussresor och välj det som passar dina önskemål. I vårt reseutbud finner du bland annat:

Kagans Buss bokar biljetter och hotell

Låt oss sköta både bokning av hotell och ordna biljetter i en enda helhetslösning. Vi har vanan och vet vad som gör en efterlängtad resa smidig och lyckad. Genom åren har många företag, föreningar och idrottsklubbar anlitat oss och många härliga minnen har skapats på vägarna ute i Europa med start i Skåne.

Vi är stolt guldsponsor till Team Rynkeby och stödjer Barncancerfonden, vi är även medlem i Sveriges Bussresearrangörer. Välj oss och vi lovar att du inte blir besviken.

Kontakta oss
Adress:
Kagans Buss
Åbyvägen 269
29195 FÄRLÖV
Guldsponsor till Team Rynkeby
Guldsponsor till Team Rynkeby, Jag stödjer barncancer fonaden