Bussresor till Tyskland

Åk med oss på Kagans Buss på bussresa till härliga Tyskland. I vårt stora utbud av smidiga bussresor ner till kontinenten kan du åka på allt från vinprovning till julmarknad, whiskeyfestival, tjejresa och gränshandelsshopping. Åk över dagen eller spendera en hel weekend i fantastiska Tyskland med dina vänner.

Vare sig du väljer att åka till Burg, Bremen, Stralsund eller Berlin kommer du få fina minnen och en härlig upplevelse. Du kommer även finna att shoppingen i Tyskland både är prisvärd och har ett riktigt stort utbud. Allt som gör en resa lyckad helt enkelt.

Bussresa till Tyskland från södra Sverige

De allra flesta av våra bussresor med destination Tyskland avgår från södra Sverige tidigt på morgonen. Efter två timmars körning stannar vi till i Danmark för lite frukost och fika, innan vi tar oss över till Tyskland och vidare mot våra destinationer.

Gränshandel, shopping, vinprovning och festivaler


Vi på Kagans Buss erbjuder ett antal bussresor till Tyskland. Resorna går till olika platser i norra delarna av landet, flertalet har ett tema eller en specifik inriktning. Vare sig det handlar om gränshandelsshopping, julmarknad eller en festival på destinationen vi besöker tillsammans. Med oss kan du välja att åka till:

Berlin 4 dagar
BorderShop Gränshandel
Stralsund
Julmarknad i Tyskland
Shoppingresa Burg dagstur
Shoppingresa Burg 2 dagar
Tjejresa Burg
Whiskeyfestival
Bremen

Med en modern och bekväm buss tar vi dig ner till äventyr i södra grannlandet. Upplev Tyskland och den tyska kulturen på ett enkelt och härligt sätt – tillsammans med oss på Kagans Buss