Skip to main content
Gör som
logo: IFK Kristianstad
åk med Kagans Buss!

Upplev stämningsfulla julmarknader i Tyskland med Kagans Buss

Det är något visst med en julmarknad i Tyskland. Det blir nästan en medeltida stämning när mörkret sänker sig över de pyntade och upplysta små stånden. I luften blandas dofter från grillade maträtter och söta bakverk och överallt står människor i grupper och dricker ångande varm glühwein. Vi kör smidiga julresor till Tyskland med buss och besöker de mysiga städerna Lübeck, Wismar, Rostock och Schwerin.

Julresor till nordtyska städer. 
I år blir det Bremen, Wismar, Schwerin, Rostock & Lübeck!

Att åka på julresa till Tyskland kan vara ett roligt och mysigt sätt att fira årsslutet inom föreningen. Det kan vara ett bra alternativ för företag som vill ge de anställda ett fint avslut på året. Oavsett vilka ni är som åker anpassar vi på Kagans Buss gärna våra bussresor efter era behov. Behöver ni fler pauser under vägen? Vi löser det. Vore det trevligt med en fika efter några timmars färd? Det går att ordna.


Vi kan boka hela sällskap för en buss eller så hoppar ni på någon av våra chartrade bussar någonstans i Skåne. För att hitta bäst påstigningplats för dig - kika på varje resas egna sidor. Där finns information om var vi stannar under resans gång.

Att gå på julmarkna i Tyskland är något alldeles speciellt. I någon av de mysiga städerna Wismar, Schwerin eller Rostock blir upplevelsen extra härlig. Här finns det mängde av gamla historiska stadsdelar som rustats upp och renoverats till sin forna glans. Wismar och Rostock är gamla hansastäder vilket syns på arkitekturen och har till och med tagits med som välrdskulturarb av UNESCO på grund av sin skönhet. Tips från oss är att besöka Brauhaus am Lohberg i Wismar för mat och god öl, slottet i Schwerin för en fantastisk historisk upplevelse och gamla stan i Rostock med dess fina gamla Hansahus.

När det kommer till julresor till Tyskland med buss så satsar vi på en helhetslösning. Ni får bekväma sittplatser på bussen, alla färje- och vägavgifter ingår, fint boende på fyrstjärniga hotell med god frukost samt en middag på fredagskvällen. Dessutom ingår gränshandelsshopping. Här slår ni alltså två flugor i en smäll och det är inte alltid det ingår så mycket när man åker på julmarknader i Tyskland via bussresor från Sverige.

Våra julresor är populära så passa på att boka din plats redan idag eller kontakta oss om ni vill ha chartrade gruppresor för ett större sällskap!

Kontakta oss
Adress:
Kagans Buss
Åbyvägen 269
29195 FÄRLÖV
Guldsponsor till Team Rynkeby
Guldsponsor till Team Rynkeby, Jag stödjer barncancer fonaden