Det är något visst med en julmarknad i Tyskland. Det blir nästan en medeltida stämning när mörkret sänker sig över de pyntade och upplysta små stånden. I luften blandas dofter från grillade maträtter och söta bakverk, och överallt står människor i grupper och dricker ångande varm glühwein. Vi kör smidiga julresor till Tyskland med buss, och besöker de mysiga städerna Wismar, Rostock och Schwerin.

Julresor till tre nordtyska städer

Att åka på julresa till Tyskland kan vara ett roligt och mysigt sätt att fira årsslutet inom föreningen. Det kan även vara ett bra alternativ för företag som vill ge de anställda ett fint avslut på året. Oavsett vilka ni är som åker anpassar vi på Kagans Buss gärna våra bussresor efter era behov. Behöver ni fler pauser under vägen? Vi löser det. Vore det trevligt med en fika efter några timmars färd? Det går att ordna.

Vi kan boka hela sällskap för en buss, eller så hoppar ni på någon av våra chartrade bussar någonstans i Skåne. För att hitta bäst påstigningsplats för dig, kika på varje resas egna sidor, där finns information om var vi stannar under resans gång.

Att gå på julmarknad i Tyskland är något alldeles speciellt. I någon av de mysiga städerna Wismar, Schwerin eller Rostock blir upplevelsen extra härlig. Här finns det mängder av gamla historiska stadsdelar som rustats upp och renoverats till sin forna glans. Wismar och Rostock är gamla hansastäder, vilket syns på arkitekturen, och de har till och med tagits med som världskulturarv av UNESCO på grund av sin skönhet. Tips från oss är att besöka Brauhaus am Lohberg i Wismar för mat och god öl, slottet i Schwerin för en fantastisk historisk upplevelse, och gamla stan i Rostock med dess fina gamla Hansahus.

När det kommer till julresor till Tyskland med buss så satsar vi på en helhetslösning. Ni får bekväma sittplatser i bussen på vägen ner, alla färje- och vägavgifter ingår, fint boende på fyrstjärniga hotell med god frukost, samt en middag på fredagskvällen. Dessutom ingår även 30 kg last per person i gränshandelsshopping. Här slår ni alltså två flugor i en smäll, och det är inte alltid det ingår så mycket när man åker på julmarknader i Tyskland via bussresor från Sverige.

Våra julresor är populära, så passa på att boka din plats redan idag, eller kontakta oss om ni vill ha chartrade gruppresor för ett större sällskap!

Wismar Julmarknad 3 dgr

Julmarknad Wismar 3 dgr. - Följ med och upplev tyska julmarknader med underbar tradition. 30 nov-2 dec & 7-9 dec. - På denna resan så får ni inte bara möjligheten att uppleva en julmarknad, men vi ger er även möjligheten att besöka två, Wismar och Schwerin. I Wismar man t ex dricka en kopp varm Glühwein i stadens äldsta byggnad, "Der Alte Schwede...Läs mer3 dagarfrån 2 495:-

Schwerin Julmarknad 3 dgr

Julmarknad Schwerin 3 dgr. - Följ med oss till vackra Schwerin som bjuder på en stämningsfull julmarknad. 30 nov - 2 dec - Schwerin som också kallas för " de sju sjöarnas stad" ligger vid den Mecklenburgiska sjöplatån och på en ö i staden står det praktfulla slottet. Slottet är ett av stadens stora sevärdheter och är sagolikt med sina guldskimran...Läs mer3 dagarfrån 2 995:-

Rostock Julmarknad 3 dgr

Julmarknad Rostock 3 dgr. - Julshopping och hamnromantik 7 - 9 dec. - Rostock har blivit en av de mest populära julmarknadsstäderna för oss svenskar. Denna fantastiska hansastad med sin vackra arkitektur ligger på bekvämt avstånd från Sverige. Atmosfären i den gamla Hansastaden får besökaren att återvända hit om och om igen. Marktplatz och Kröpel...Läs mer3 dagarfrån 2 995:-

Schloss Neustadt-Glewe Julmarknad 3 dgr

Julmarknadsresa med boende Schloss Neustadt-Glewe 3 dgr. Pangpris!! Läs nere och se vad ni får för 1995:- HALVPENSION - Följ med oss till vackra Schloss Neustadt-Glewe och julmarknaden inne i Schwerin. 14-16 dec - Detta boende ligger 14 minuters promenad från stranden. Detta stora 400-åriga slott ligger i Lewitz landsbygd, i hjärtat av Mecklenbur...Läs mer3 dagarfrån 1 995:-