Skip to main content

Julmarknad Berlin

Över 50 julmarknader huseras i Berlin.
Vi bor mitt i en av dom större, Alexanderplatz. En annan som måste besökas är Gendarmenmarkt, den anses vara det vackraste och mest populära. Mysig och lite av en lyxig atmosfär.
Den vackraste anses vara den vid slottet Charlottenburg.
Ni har 3 dagar på er att upptäcka er favorit.
Ingår guidning dag 2 också.

Besök en av Europas hetaste städer med Kagans Buss! Vi tar er med bekväm buss från södra Sverige ner till staden som aldrig sover och med både gränshandel och mindre stopp på vägen. Bo centralt och njut av den tyska huvudstadens utbud över en härlig långhelg.
Ingår kvällsmiddag på ankomstdagen


Besök staden som inte lämnar någon oberörd. Berlin är en härlig stad och utgör den perfekta destinationen för en underbar weekend med historia, kultur och god mat. Här finner du den fascinerande Berlinmuren, charmiga kaféer, häftiga barer och fantastiska loppisar med bra priser. Packa din väska lätt för shoppingens skull och åk ner med oss på Kagans Buss för en förträfflig långhelg i Tysklands huvudstad!

Bo centralt i Berlin

Det finns i stort sett hur mycket som helst att göra i Berlin. Det är inte bara här du kan se minnesmärken och kvarlämningar från andra världskriget utan här finns det dessutom massor av både modern arkitektur och häftig konst. Alexanderplatz ligger centralt i den kulturhistoriska staden och här bor vi bekvämt på det stora och lyxiga Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz. Nära till tunnelbana och med gångavstånd till allt från paradgatan Unter den Linden, det trendiga Prenzlauer Berg och shoppingdistriktet Friedrichstrasse.

Vi bor nära Museumsinselmuseum-ön i Berlin:
Ligger på ön Spreeinsel i floden Spree. Den har fått sitt namn av de fem muséerna (bl.a. Pergamonmuseet) på ön som anses tillhöra mest betydelsefulla i världen.

Även stadsdelen Hackerscher nära hotellet är värt ett besök. Shopping och restauranger finns här.

På resan ingår middag på hotellet på ankomstdagen och en intressant rundtur med buss tillsammans med en svensktalande guide under dag nr 2.

Hotell

Park In SAS Radisson Alexander Platz
Detta 4-stjärniga superior-hotell har 3 restauranger, ett spa och rum med platt-TV och luftkonditionering. Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz är Berlins högsta hotell och ligger precis vid Ale...