Skip to main content

Musikalkomedin Tootsie med Robert Gustafsson

Kat A biljetter, parkett
Boende Clarion Sign

Bussresa med Kagans Buss

För mer information om samtliga hållplatser och tider klicka på Avgångtider & Priser nedan. 

Robert Gustafsson är Tootsie i denna färgsprakande och storslagna musikalkomedi som kommer till Oscarsteatern i Stockholm.
Baserad på succén, den Oscarsbelönade filmen med Dustin Hoffman i huvudrollen, om den egocentriska mannen som hittar sig själv först när han utger sig för att vara kvinna. Medverkande Robert Gustafson, Ola Forssmed, Sussie Eriksson etc.

Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer anställa honom!!! Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alter ego Dorothy Michaels (även den rollen spelas av Robert Gustafsson). Genombrottet är ett faktum. Men med framgången kommer utmaningar och att utge sig för att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat.

Den generösa och tempofyllda musikalkomedin bjuder förutom Robert Gustafsson på en rollista där hans Michael/Dorothy är omgivna av den frustrerade demonregissören Ron (Ola Forssmed), det nipprigt neurotiska exet Sandy (Sussie Eriksson), den oemotståndliga motskådespelerskan Julie (Linda Olsson), den misslyckade manusförfattaren och inneboende Jeff (Andreas Nilsson), den hårdföre Broadwayproducenten Rita, spelad av Norges komedienne nr 1; Hege Schøyen, mfl ackompanjerade av stor orkester och dansensemble.

Musikalkomedin Tootsie hade premiär på Broadway 2019 och skaparna belönades med en Tony Award för sina lysande texter, i den svenska versionen översatta av välrenommerade Calle Norlén i samarbete med Edward af Sillén. Drygt två timmars storslagen underhållning utlovas, där vältajmad dialog och träffsäker situationskomik garanterat lockar till många skratt. 

Dagsprogram

Program för bussresan till Tootsie

Dag 1, 4 nov:
Avfärd från Skåne på morgonen.
Frukoststopp i södra Småland och servering av frukostpaket som ni förbokar hos oss.
Ca. kl. 15.00 Clarion Sign i centrala Sthlm.
Gemensam promenad för dom som vill till Oscars Teatern.
19:30 börjar föreställningen.

Dag 2, 5 nov:
Efter att ha intagit frukost så är det egentid för att utforska vad Stockholm har att erbjuda.
Finns oändligt mycket att titta på i Stockholm och vi bor centralt. Funderar ni på att ta er med buss och tunnelbana är ett dagskort att rekommendera. 

Dag 3, 6 nov:
Frukost på hotellet
Utcheckning från hotellet och hemfärd mot Skåne
Siktar på avfärd 10:00 från Stockholm.

Ställer artisten/gruppen/teater in showen/konsert återbetalas biljettpriset för showen. Resan genomförs ändå om vi måste göra det och återbetalas ej. Ställer de in god tid innan så hotell etc. kan avbokas återbetalas hela resan.

Avgångar & priser

För att se detaljer kring avgångstider, klicka på pilen.

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/11Anslutningar & Tider BussMusikalkomedin Tootsie 4-6 nov 2022
Boka till frukostbulle + kaffe
Fullbokad, väntelista3 600:-Boka på väntelista

Hotell

Clarion Hotel Sign
På Clarion Hotel Sign gör du mer än bara sover. Hos oss äter du gott och varvar ner på vårt spa mellan shoppingturer och utekvällar i Stockholms city. Stockholms bästa läge Clarion Hotel Sign ligger m...
Kontakta oss
Adress:
Kagans Resor AB
Box 11045
291 11 FÄRLÖV

Kristianstad Arena
Västra Storgatan 69
291 54 Kristianstad

Resekalender
Jag stödjer barncancer fonden