Shopping i Tyskland med Kagans Buss

Följ med oss till följande destinationer med shopping i Tyskland:

Berlin 4 dagar
Shopping i Burg dagstur

Shopping i Burg 2 dagar
Tjejresa Burg 2 dagar
BorderShop Gränshandel
Julmarknad Tyskland

Shoppingresa i Tyskland

Shoppingen i Tyskland är fantastisk. Följ med oss på våra olika shoppingresor med buss ner på kontinenten för gränshandel i Puttgarden och stadsshopping i städer som Burg och Berlin. Boka din shoppingresa till Tyskland nu!

Tyskland är mer än riktigt god öl och wienerschnitzel, här finns även en shopping som slår det mesta. Vi på Kagans Buss erbjuder ett flertal bussresor med shoppingtema som passar dig som vill botanisera bland Europas största dryckessortiment eller gå på de hetaste shoppinggatorna i Berlin.

Shoppa i Berlin, Burg, Bremen och Puttgarden

Berlin är en av Europas hetaste städer och shoppingen i denna huvudstad lämnar ingen besviken. På våra resor stannar vi även till i gränshandeln på väg upp mot Danmark och Sverige, passa på att inhandla billiga varor på Nielsens eller BorderShop i Puttgarden.

Vid juletid finns det få saker som är härligare än en äkta tysk julmarknad. Följ med oss på Kagans Buss för att uppleva traditionell julmarknad med både prisvärda och lyxiga alternativ. Vid nyår erbjuder vi också resor ner till vackra Bremen, en stad med både stort konst- och shoppingutbud.

Från Kristianstad ut i världen

Alla våra shoppingresor börjar i Kristianstad och i våra moderna och bekväma bussar åker vi ner till Tyskland för att uppleva kulturen och njuta av det stora utbudet i städernas handel. Varje busstur sker med en bussvärd och alla färje- och vägavgifter ingår i priset.

Välkommen att följa med på en tur till Tyskland, vare sig du vill fynda i gränshandeln eller åka längre än så. Vi på Kagans Buss har shoppingresor som passar de flesta!