Skip to main content
Gör som
logo: IFK Kristianstad
åk med Kagans Buss!

Shopping i Tyskland med Kagans Buss

Följ med oss till följande destinationer med shopping i Tyskland:

Stralsund Weekend
Berlin 4 dagar
Shopping i Burg 2 dagar
BorderShop Gränshandel
Whiskeyfestival Bordershop
Krakow med Berlin

Shoppingen i Tyskland är fantastisk. Följ med oss på våra olika shoppingresor med buss ner på kontinenten för gränshandel i Puttgarden och stadsshopping i städer som Burg och Berlin. Boka din shoppingresa till Tyskland nu!

Tyskland är mer än riktigt god öl och wienerschnitzel och här finns även en shopping som slår det mesta. Vi på Kagans Buss erbjuder ett flertal bussresor med shoppingtema som passar dig som vill botanisera bland Europas största dryckessortiment eller gå på de hetaste shoppinggatorna i Berlin.

Shoppa i Berlin, Burg, Bremen och Puttgarden
 

Berlin är en av Europas hetaste städer och shoppingen i denna huvudstad lämnar ingen besviken. På våra resor stannar vi även till i gränshandeln på väg upp mot Danmark och Sverige så passa på att inhandla billiga varor på Nielsens eller BorderShop i Puttgarden.

Vid juletid finns det få saker som är härligare än en äkta tysk julmarknad. Följ med oss på Kagans Buss för att uppleva traditionell julmarknad med både prisvärda och lyxiga alternativ. Vid nyår erbjuder vi också resor ner till vackra Bremen, en stad med både stort konst- och shoppingutbud.

Från Kristianstad ut i världen

Alla våra shoppingresor börjar i Kristianstad och i våra moderna och bekväma bussar åker vi ner till Tyskland för att uppleva kulturen och njuta av det stora utbudet i städernas handel. Varje busstur sker med en bussvärd och alla färje- och vägavgifter ingår i priset.

Välkommen att följa med på en tur till Tyskland vare sig du vill fynda i gränshandeln eller åka längre än så. Vi på Kagans Buss har shoppingresor som passar de flesta!

Kontakta oss
Adress:
Kagans Buss
Åbyvägen 269
29195 FÄRLÖV
Resekalender
27/7Norge Savalen 2020från 7 495:-
13/8Rhapsody In Rock i Dalhallafrån 4 195:-
21/8Kryssning Rehnfrån 12 995:-
23/8Dalarna aug 2020från 4 595:-
30/8Värmland 3 dgr 2020från 3 995:-
Guldsponsor till Team Rynkeby
Guldsponsor till Team Rynkeby, Jag stödjer barncancer fonaden