Skip to main content
Gör som
logo: IFK Kristianstad
åk med Kagans Buss!

"Så som i Himmelen" weekend i Stockholm

Följ med oss på en underbar weekend till Stockholm och se "Så som i Himmelen" på anrika Oscars Teatern.
1-3 nov
15-17 nov
Pris:3395:- del i dubbelrum på Hotell Clarion Sign

Enkelrumstillägg 950:-
Det ingår kat A biljetter.

19:30 på fredagen är föreställningen så har ni hela lördagen att göra Stockholm. Varför inte ett besök till Hallwylska museet? Var där sist vi var i Sthlm och absolut ett måste om man ej varit där!

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. Fredrik tonsätter den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter samt den nya talangen Tuva B Larsen. Körens övriga sångglada medlemmar gestaltas av bl a Kajsa Reingardt, Rickard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson m.fl. Allt detta uppbackat av en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Anslutning & Dagsprogram

Anslutning  Avresetid Plats, tryck på länk för att se karta
Kristianstad 07:00 El-Giganten/Mio Möbler.Hörnan mot Biltema rondellen
Färlöv 07:10 Bussfickan vid biblioteket
Hanaskog 07:20 Träffpunkten,Torgvägen
Knislinge 07:25 Preem macken
Broby 07:35 Brobygrillen,baksidan
Osby 07:50 Netto parkeringen
Markaryd 08:20 Samåkningsparkeringen "Gerdmans rondellen"
Ljungby 08:50 Laganland.25 min fika här
Värnamo 09:45 McDonalds/Burger King/OK macken,
Jönköping 10:30 A6 IKEA/McDonaldsrondellen bussficka

 

Fredag nov:
Södra Sverige- Stockholm
Vi beger oss från södra Sverige upp mot vår huvudstad Stockholm.
Frukoststopp har vi i Laganland där vi serverar kaffe samt ost/skink baguetter för er som förbeställt det. Lunchstopp har vi i Stavsjö.
Väl framme i Stockholm checkar vi in på Hotell Clarion Sign 
Så som i Himmelen går fredagen 19:30. Här ligger Oscarsteatern och karta hit från hotellet. Gångväg 5 min, klicka här

Lördag nov:
Efter att ha intagit frukost så är det egentid för att utforska vad Stockholm har att erbjuda. Funderar ni på att ta er med buss och tunnelbana är ett dagskort att rekommendera. 

Söndag nov:
Vi beger oss hem.
Så klart hinner vi med en god frukost på hotellet innan bussen lämnar hotellet 10:00 för att ta oss ner mot sydliga breddgrader igen.
På vägen hem så stannar vi till för middag på Dinners i Ödeshög.

I priset ingår

  • Transfer i modern turistbuss Södra Sverige - Stockholm t/r
  • Boende del i dubbelrum   Clarion Sign. ink frukost
  • 2 frukostar 
  • Parketbiljett kat A till "Så som i Himmelen" på Oscarsteatern
Kontakta oss
Adress:
Kagans Buss
Åbyvägen 269
29195 FÄRLÖV
Resekalender
Guldsponsor till Team Rynkeby
Guldsponsor till Team Rynkeby, Jag stödjer barncancer fonaden