Skip to main content

RAIN MAN med Robert Gustafsson

Kat A biljetter
Boende Clarion Amaranten på Kungsholmen

Bussresa med Kagans Buss

För mer information om samtliga hållplatser och tider klicka på Avgångtider & Priser nedan. 

Rain Man flyttar under hösten in på Oscars-teatern i Stockholm med virtuoserna Robert Gustafsson och Jonas Karlsson i huvudrollerna. Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna. I övriga roller på Oscars-teatern ser vi stjärnor som Sophia Ledarp, Lars Väringer, Gustav Levin, Thérèse Andersson Lewis och Polly Kisch med flera. En underbar och hjärtevärmande föreställning! 

Charlie Babbitt (Jonas Karlsson) är en samvetslös streber, en bilhandlare som är snabb i käften och ständigt på jakt efter pengar. Han har under hela sitt vuxna liv hankat sig fram under mer eller mindre tveksamma omständigheter. När han nås av beskedet att hans förmögne far avlidit ser han en chans att komma ur sin skuldfälla. Glädjen blir dock kortvarig när han får veta att fadern testamenterat alla sina pengar till en för Charlie okänd bror, Raymond Babbitt (Robert Gustafsson).

Brodern, som står under en förvaltare, bor på ett behandlingshem och är autistisk. Hans vardag består av strikta rutiner och ritualer då han är livrädd för alla förändringar och det som är nytt. Raymond besitter, som vissa med autism, savant-egenskaper d v s hans hjärna bearbetar information som en kraftfull dator. Charlies iver att komma över pengarna gör att han rövar bort brodern och tar med honom på en resa till Las Vegas där han tänker dra nytta av Raymonds särskilda egenskaper och länsa kassorna på Casinon.

Under resans gång lär Charlie känna sin bror mer och mer, även om det blir både strapatsrikt och äventyrligt på många plan, växer sig kärleken stark dem emellan i denna FEELGOOD-föreställning.

Dagsprogram

Program för bussresan till Rain Man
 

Dag 1, 5 nov:
Avfärd från Skåne på morgonen.
Frukoststopp i södra Småland och servering av frukostpaket som ni förbokar hos oss.
Ca. kl. 16.00 Clarion Amaranten på Kungsholmen.
Gemensam promenad för dom som vill till Oscars Teatern.Klicka här för karta
19:30 börjar föreställningen.

Dag 2, 6 nov:
Efter att ha intagit frukost så är det egentid för att utforska vad Stockholm har att erbjuda. Varför inte gå på nyöppnade Nationalmuseum?
 Slottet kanske? Finns oändligt mycket att titta på i Stockholm och vi bor centralt. Funderar ni på att ta er med buss och tunnelbana är ett dagskort att rekommendera. 

Dag 3, 7 nov:
Frukost på hotellet
Utcheckning från hotellet och hemfärd mot Skåne
Siktar på avfärd 10:00 från Stockholm.

Ställer artisten/gruppen/teater in showen/konsert återbetalas biljettpriset för showen. Resan genomförs ändå om vi måste göra det och återbetalas ej. Ställer de in god tid innan så hotell etc. kan avbokas återbetalas hela resan.

Karta

Hotell

Clarion Hotel Amaranten
Clarion Hotel Amaranten ligger i centrala Stockholm, bara 8 minuters promenad från centralstationen och Stockholm city. Ett perfekt läge för dig som vill ta på dig upptäckarskorna och uppleva Stockhol...
Kontakta oss
Adress:
Kagans Resor AB
Box 11045
291 11 FÄRLÖV

Kristianstad Arena
Västra Storgatan 69
291 54 Kristianstad

Resekalender
3/10Sound of Music 3 oktfrån 1 295:-
4/10Wien 7 dgr okt 2021från 8 995:-
16/10Burg 2 dgr 16 oktfrån 1 695:-
17/10Glada Änkan 17 okt,Nöjesteatern Malmöfrån 995:-
30/10Burg/Bordershop 100kgfrån 695:-
Jag stödjer barncancer fonden