Nyårsresa till Berlin med Kagans Buss 4 dagar

30 dec 2018 till  2 jan 2019

Följ med och fira nyår med oss i Berlin 2018!
Nyårsfest på hotellet och Nyårskonsert på klassiska Konzerthaus vid Gendarmenmarkt för de som vill de.

Besök en av Europas hetaste städer med Kagans Buss! Vi tar er med bekväm buss från södra Sverige ner till staden som aldrig sover, med både gränshandel och mindre stopp på vägen. Bo centralt och njut av den tyska huvudstadens utbud över en härlig nyårshelg.


Besök staden som inte lämnar någon oberörd. Berlin är en härlig stad och utgör den perfekta destinationen för en underbar weekend med historia, kultur och god mat. Här finner du den fascinerande Berlinmuren, charmiga kaféer, häftiga barer och fantastiska loppisar med bra priser. Packa din väska lätt för shoppingens skull och åk ner med oss på Kagans Buss för en förträfflig nyårshelg i Tysklands huvudstad!

Bo centralt i Berlin

Det finns i stort sett hur mycket som helst att göra i Berlin. Det är inte bara här du kan se minnesmärken och kvarlämningar från andra världskriget, det finns dessutom massor av både modern arkitektur och häftig konst. Alexanderplatz ligger centralt i den kulturhistoriska staden och här bor även vi, bekvämt på det stora och lyxiga SAS Park Inn Radisson. Nära till tunnelbana och med gångavstånd till allt från paradgatan Unter den Linden, det trendiga Prenzlauer Berg och shoppingdistriktet Friedrichstrasse.
Vi bor nära Museumsinsel:
Ligger på ön Spreeinsel i floden Spree. Den har fått sitt namn av de fem museerna på ön, som anses tillhöra mest betydelsefulla i världen.

Även stadsdelen Hackerscher nära hotellet är värt ett besök. Shopping och restauranger finns här.

På resan ingår middag på hotellet ankomstdagen och en intressant rundtur med buss tillsammans med en svensktalande guide under dag nr 2.

Pris:5495:-
enkelrumstillägg 1500kr
Frukostbullar förbokas i samband med bokningen.

Status:
Fullt

Anslutning & Dagsprogram

Schemat för bussresan till Berlin

 

Anslutning

Avresetid Plats
Osby 05:25 Circle K Lars Dufwa *minst 8st bokade
Broby 05:45 Brobygrillen,baksidan *minst 8st bokade
Knislinge 06:00 Preem macken
Kristianstad 06:30 El-Giganten/Mio Möbler.Hörnan mot Biltema rondellen
Tollarp 06:45 Idrottshallen bussfickan
Malmö 07:50 Malmö Arena Bussparkering

Tiderna kan ändras pga av färja eller annat.
Frukoststopp Karlslunde söder om Köpenhamn. Kaffe + frukostbullar finns här till försäljning, förbokas!!

Söndag 30 dec:
Vi lämnar Sverige tidigt på morgonen med flera stopp för påstigande längs med väge och beger oss med vår moderna turistbuss över Öresundsbron till Danmark. På vägen tar vi stopp i Karlsunde utanför Köpenhamn för kaffe och frukostbullar och för att sträcka lite på benen. Vi tar oss sedan vidare mot Gedser som ligger på den danska ön Falster. Här kör vi ombord på färjan som tar oss till tyska Rostock där vi passar på att stanna en timme för gränshandel. Sedan tar vi oss den sista biten till hotellet SAS Park Inn Radisson som ligger vid Alexanderplatz. På kvällen äter vi gemensam middag på hotellet som ingår i priset!

Nyårsafton 31 dec:
Fredag Berlin
Klockan 10.00 beger vi oss från hotellet på en guidad tur för er som önskar att följa med och lära känna den fantastiska metropolen Berlin lite mer ingående. Den vara i ca 2,5 tim. Avslutas vid KaDeWe varuhus och de som vill stanna i "väst Berlin" med all dess shopping hoppar av här och tar sig självt till hotellet och Alexanderplatz. Enkelt och ta sig så rekommederar att utforska denna delen av Berlin självt med all sin shopping!

Kvällens firas med stor nyårsfest på hotellet 19:00-02:00 med live musik, gala buffé. öl, vin, kaffe och siftdrinks. 

Nyårsdagen 1 jan:
På nyårsdagen blir det sovmorgon då frukosten hålls öppen hela förmiddagen.
Stadens museer hålls öppna under nyårsdagen och det är populärt att besöka Museumsinsel som finns med på Unescos världsarvslista.
Affärerna är stängda denna dagen.

Här kan ni som vill för 600kr PP följa med på en riktig nyårskonsert i klassiska Konserthaus vid Gendarmenmarkt. 
Svårt att få tag på biljetter så missa ej detta erbjudandet. 
Nyårskonserten i stora salen är 16:00 och vi kör buss 15:00 från hotellet. Bokas på i samband med när ni bokar resan och kan ej garantera biljetter efter 1 nov.

Onsd 2 jan:
Berlin - Södra Sverige
Efter frukost lämnar bussen hotellet 09.30 för färd mot Rostock och färjan tillbaka till Gedser. Vi passar på att stanna för en bensträckare och korvpaus på vägen.
Vi beräknas vara tillbaka i Kristianstad ca 19.15.

I priset ingår

  • Bussplats i modern turistbuss
  • Middag på hotellet ankomstdagen
  • Nyårsfest hotellet
  • Del i dubbelrum med frukostbuffé
  • Guidad visning med svensktalande guide.
  • Gränshandel 30kg PP
  • Alla färje- & vägavgifter. 

 

 

Hotell