Skip to main content

Mamma Mia! The Party på Rondo i Göteborg

Boende på lyxiga Gothia Tower, rakt över gatan från Rondo!

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till Mamma Mia! The Party…
Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut.

Rondo på Liseberg i Göteborg har byggts om och förvandlats till en grekisk taverna med kapacitet för ca 500 gäster. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som överträffar det mesta.

Producerad av Björn Ulvaeus & Pophouse.

Björn Ulvaeus:
Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev succéer som jag aldrig kunnat drömma om. De verkar göra folk glada och skapar feststämning – och alla älskar ju ett party! Idén för ännu ett experiment började växa. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sådan miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in.

Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Första gången du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö! Du kommer att äta en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, dricka, sjunga, dansa och bara ”having the time of your lives” (sorry) i en Mamma Mia-värld.

Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! Det kan komma att spelas en och annan ABBA-låt också!
Välkommen in på en ouzo eller två. Det vore härligt att se dig här

Björn Ulvaeus signatur

Björn Ulvaeus

Dagsprogram

Program för bussresan till Mamma Mia, Göteborg

Dag 1:
Avfärd från Skåne
Ca. kl. 15.00 Incheckning på lyxiga Gothia Tower i Göteborg.
19:30 början showen som man enkelt och lyxigt går rakt över från hotellet till Rondo.

Dag 2:
Frukost på hotellet
12:00 beger vi oss åter mot Skåne

Hotell

Gothia Towers
Gothia Towers är ett fyrstjärnigt hotell i centrala Göteborg och ett av Europas största med 1200 rum. Hotellet ligger i tre torn, Tower1, Tower 2 och Tower 3. De är 75, 82 respektive 96 meter höga. De...
Kontakta oss
Adress:
Kagans Resor AB
Box 11045
291 11 FÄRLÖV

Kristianstad Arena
Västra Storgatan 69
291 54 Kristianstad

Jag stödjer barncancer fonden