Bussresor till Kroatien

Kroatien är verkligen en av Adriatiska havets verkliga pärlor! Följ med Kagans buss till Kroatien på en avslappnande semester, dit du reser tryggt och säkert i våra bekväma och moderna bussar. Att resa med buss till Kroatien är bekvämt och ger er dessutom en chans att uppleva Europa på vägen till ert semesterparadis.

Smidigt och enkelt att ta bussen till Kroatien

Det är inte svårt att förstå varför allt fler väljer att semestra i Kroatien. Landet bjuder på en spännande kultur och rik historia, storslagen natur, vackra stränder, god mat och självklart varmt och vackert väder.

Du bor på bekväma resort-hotell på halvön Istrien, och kan där förgylla din semester med utflykter och aktiviteter. Oavsett om du föredrar en lugn och stillsam semester där du verkligen får ladda batterierna och njuta av sol, bad och god mat och dryck eller om du föredrar att vara mer aktiv genom utflykter i omgivningen, spännande stadsvandringar eller vinprovning så passar våra bussresor till Kroatien dig och ditt resesällskap. Våra hotell ger dig också möjligheten att njuta lite extra av semestern med massage eller bastu som finns att tillgå.

Genom att välja att resa till Kroatien med våra bussar har ni också valt att ta det lugnt och slappna av redan när ni kliver på. Ingen mer stress över att hinna med anslutningsbussar och flygavgångar. Vi erbjuder en lugn och bekväm resa genom Europa och fina hotell med bra läge i Kroatien. Bussarna, precis som hotellen erbjuder er alla tänkbara faciliteter för att ni bara ska kunna luta er tillbaka och slappna av. Njut av trevlig samvaro på bussen och låt oss ta er på semester, bekvämt och tryggt.

Våra bussresor till Kroatien från Malmö är populära och det är lätt att förstå varför- din semester börjar redan på bussen. Alla våra bussar till Kroatien är av senaste modell med alla moderna bekvämligheter och tar er sedan bekvämt och säkert genom Europa till ert hotell vid den kroatiska kusten. På vägen till slutdestinationen finns chansen att njuta av Tyskland och en natt på hotell på vägen. Välj mellan hotell med hög standard och god mat för att göra er semester komplett.

När du väljer en bussresa till Kroatien med oss kan du alltid förvänta dig en resa som håller hög standard både när det gäller komfort och service. För oss är din upplevelse det allra viktigaste, därför har våra hotell hög standard och bra mat. Res med buss till Kroatien från Malmö och boka din bussresa hos oss idag!

Kroatien Istrien/Resort Valamar

Kroatien, Istrienhalvön - Följ med oss ner till Adriatiska havet och Kroatien, närmare bestämt till Valamar Tamaris Resort på Istra halvön. Väldigt fint resorthotell med möjlighet att både koppla av helt eller vara aktiv med cykling, vattenlekar, vandring etc. 15 juni-23 juni 2019 Pris:8495 kr - enkelrumstillägg +2800:- barnrabatt under 17 år -...Läs mer

Kroatien Istra/Resort Belvedere

Kroatien, Istrien halvön - Förläng sommaren och följ med till Resort Belvedere,Vrsar på Istrien halvön. 4* resorthotell med möjlighet att både koppla av helt eller vara aktiv. 21-29 sep 2019 Pris:7995 kr - enkelrumstillägg 2800:- Frukostbullar förbokas i samband med bokningen. I nordvästra Kroatien hittar vi halvön Istrien där vi hittar Resort B...Läs mer