Skip to main content
Gör som
logo: IFK Kristianstad
åk med Kagans Buss!

Bussresor till Kroatien

Kroatien är verkligen en av Adriatiska havets verkliga pärlor! Följ med Kagans buss till Kroatien på en avslappnande semester, dit du reser tryggt och säkert i våra bekväma och moderna bussar. Att resa med buss till Kroatien är bekvämt och ger er dessutom en chans att uppleva Europa på vägen till ert semesterparadis.

Smidigt och enkelt att ta bussen till Kroatien

Det är inte svårt att förstå varför allt fler väljer att semestra i Kroatien. Landet bjuder på en spännande kultur och rik historia, storslagen natur, vackra stränder, god mat och självklart varmt och vackert väder.

Du bor på bekväma resort-hotell på halvön Istrien, och kan där förgylla din semester med utflykter och aktiviteter. Oavsett om du föredrar en lugn och stillsam semester där du verkligen får ladda batterierna och njuta av sol, bad och god mat och dryck eller om du föredrar att vara mer aktiv genom utflykter i omgivningen, spännande stadsvandringar eller vinprovning så passar våra bussresor till Kroatien dig och ditt resesällskap. Våra hotell ger dig också möjligheten att njuta lite extra av semestern med massage eller bastu som finns att tillgå.

Genom att välja att resa till Kroatien med våra bussar har ni också valt att ta det lugnt och slappna av redan när ni kliver på. Ingen mer stress över att hinna med anslutningsbussar och flygavgångar. Vi erbjuder en lugn och bekväm resa genom Europa och fina hotell med bra läge i Kroatien. Bussarna, precis som hotellen erbjuder er alla tänkbara faciliteter för att ni bara ska kunna luta er tillbaka och slappna av. Njut av trevlig samvaro på bussen och låt oss ta er på semester, bekvämt och tryggt.

Våra bussresor till Kroatien från Malmö är populära och det är lätt att förstå varför- din semester börjar redan på bussen. Alla våra bussar till Kroatien är av senaste modell med alla moderna bekvämligheter och tar er sedan bekvämt och säkert genom Europa till ert hotell vid den kroatiska kusten. På vägen till slutdestinationen finns chansen att njuta av Tyskland och en natt på hotell på vägen. Välj mellan hotell med hög standard och god mat för att göra er semester komplett.

När du väljer en bussresa till Kroatien med oss kan du alltid förvänta dig en resa som håller hög standard både när det gäller komfort och service. För oss är din upplevelse det allra viktigaste, därför har våra hotell hög standard och bra mat. Res med buss till Kroatien från Malmö och boka din bussresa hos oss idag!

Kontakta oss
Adress:
Kagans Buss
Åbyvägen 269
29195 FÄRLÖV
Guldsponsor till Team Rynkeby
Guldsponsor till Team Rynkeby, Jag stödjer barncancer fonaden