Skip to main content

Jesus Christ Superstar med Ola Salo och Peter Jöback

Vi har efter försäljningssuccén fått tag på ytterliggare platser.

Bussresa med Kagans Bussresor till VIDA Arena i Växjö 21 & 22 maj.

Vi har lyckats få tag på restaurangbiljetter till 2022 års största show.

Ingår middag samt plats till showen i VIDA Arena i Växjö.
I VIDA arenas fine dining-restaurang på Plan 3 serveras deras populära sharing-buffé. Se menyen här

Vi har två varianter, från bägge alternativen har man samma sikt.
Variant 1 sitter man på balkong och har samma plats under hela vistelsen(mat och man ser showen från sitt bord).
Variant 2 sitter man bakre delen i restaurangen och sen går man och sätter sig på läktarplats för att se showen.

För er som bokat där man ser showen från sin restaurangplats gäller detta:
Här avnjuter ni middagen vid ett främre bord där ni sitter kvar under hela föreställningen och blir servad av vår barkunniga personal.

För er som bokat där man ser showen från plan 4 gäller detta:
Här avnjuter ni middagen vid ett bakre bord och blir servad av vår barkunniga personal. Showen ser ni sedan från en trappa upp(plan 4)där det självklart finns något gott att dricka under pausen.

Äntligen är det dags för fenomenen Peter Jöback och Ola Salo att stå på samma scen. Tillsammans kommer de att spela huvudrollerna, Jesus och Judas, i den hyllade rockmusikalen Jesus Christ Superstar.

Peter Jöback och Ola Salo har under decennier hyllats för sin musikaliska begåvning. De har båda skördat stora musikaliska framgångar genom åren och anses idag vara två av Sveriges främsta artister. De har tidigare endast gjort ett gemensamt framträdande i Melodifestivalens andra chansen 2015, ett oerhört uppskattat och hyllat artistnummer. Nu ska de för första gången uppträda tillsammans i en stor produktion. Peter Jöback gör rollen som Jesus och Ola Salo, som tidigare spelat rollen som Jesus i flera uppsättningar av Jesus Christ Superstar iklär sig denna gång rollen som Judas.

Uppsättningen av Jesus Christ Superstar blir därför en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble, möts i en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna. En uppsättning som saknar tidigare jämförelser.

– Jag har länge velat göra just Jesus Christ Superstar. Ett av musikteaterhistoriens bästa verk. Nu dök så äntligen tillfället upp vilket känns helt fantastiskt, inte minst med tanke på att jag ska få göra det här tillsammans med Ola, säger Peter Jöback.

– För mig som spelat rollen som Jesus i flera uppsättningar känns det som en mycket spännande utmaning att ikläda mig rollen som Judas. Det är faktiskt en dröm jag haft ända sedan tonåren. Judas i Jesus Christ Superstar är en fantastisk roll som har några av musikalhistoriens bästa låtar. Det känns oerhört kul att få göra detta med Peter. Våra banor har snirklat sig runt varandra i flera årtionden, nu ska vi äntligen få mötas på scen i samma föreställning. Dessutom är jag helt övertygad om att Peter kommer göra Jesusrollen med bravur, säger Ola Salo.

Jesus Christ Superstar skrevs 1970 som en rockopera av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice. Genom åren har Jesus Christ Superstar framgångsrikt spelats runt om i världen i såväl opera- som musikalformat. För regi och iscensättning står den erkända regissören Fredrik ”Benke” Rydman.

Restaurangplatser & biljettöversikt VIDA Arena

60 platser på bakre bord i restaurangen och sen biljetter en trappa upp i restaurangen på plan 4.

Vy från PLAN 4:

Restaurangplats där man ser hela showen ifrån:

Dagsprogram

Åker upp till VIDA Arena, Växjö Lakers hemmaborg!
Lördagen 21 maj:
18:00 serveras en 4-rätters meny och 20:00 börjar showen!

Söndagen 22 maj:
14:00 serveras en 4-rätters meny och 16:00 börjar showen!

Kontakta oss
Adress:
Kagans Resor AB
Box 11045
291 11 FÄRLÖV

Kristianstad Arena
Västra Storgatan 69
291 54 Kristianstad

Jag stödjer barncancer fonden