Skip to main content

Jesus Christ Superstar med Ola Salo och Peter Jöback

Bussresa med Kagans Bussresor till VIDA Arena i Växjö 12 & 13 feb

Vi har lyckats få tag på restaurangbiljetter till nästa års största show.

4-rätters ingår och restaurangplats och plats till showen i VIDA Arena i Växjö.

Äntligen är det dags för fenomenen Peter Jöback och Ola Salo att stå på samma scen. Tillsammans kommer de att spela huvudrollerna, Jesus och Judas, i den hyllade rockmusikalen Jesus Christ Superstar.

Peter Jöback och Ola Salo har under decennier hyllats för sin musikaliska begåvning. De har båda skördat stora musikaliska framgångar genom åren och anses idag vara två av Sveriges främsta artister. De har tidigare endast gjort ett gemensamt framträdande i Melodifestivalens andra chansen 2015, ett oerhört uppskattat och hyllat artistnummer. Nu ska de för första gången uppträda tillsammans i en stor produktion. Peter Jöback gör rollen som Jesus och Ola Salo, som tidigare spelat rollen som Jesus i flera uppsättningar av Jesus Christ Superstar iklär sig denna gång rollen som Judas.

Uppsättningen av Jesus Christ Superstar blir därför en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble, möts i en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna. En uppsättning som saknar tidigare jämförelser.

– Jag har länge velat göra just Jesus Christ Superstar. Ett av musikteaterhistoriens bästa verk. Nu dök så äntligen tillfället upp vilket känns helt fantastiskt, inte minst med tanke på att jag ska få göra det här tillsammans med Ola, säger Peter Jöback.

– För mig som spelat rollen som Jesus i flera uppsättningar känns det som en mycket spännande utmaning att ikläda mig rollen som Judas. Det är faktiskt en dröm jag haft ända sedan tonåren. Judas i Jesus Christ Superstar är en fantastisk roll som har några av musikalhistoriens bästa låtar. Det känns oerhört kul att få göra detta med Peter. Våra banor har snirklat sig runt varandra i flera årtionden, nu ska vi äntligen få mötas på scen i samma föreställning. Dessutom är jag helt övertygad om att Peter kommer göra Jesusrollen med bravur, säger Ola Salo.

Jesus Christ Superstar skrevs 1970 som en rockopera av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice. Genom åren har Jesus Christ Superstar framgångsrikt spelats runt om i världen i såväl opera- som musikalformat. För regi och iscensättning står den erkända regissören Fredrik ”Benke” Rydman.

Restaurangplatser & biljettöversikt VIDA Arena

Vi har borden/platserna ovanför Rektion R, balkongen nedanför REASTAURANGEN.

Bilder på balkongerna och en med utsikten mot där scenen kommer att stå.

Dagsprogram

Åker upp till VIDA Arena, Växjö Lakers hemmaborg!
Lördagen 12 feb:
18:00 serveras en 4-rätters meny och 20:00 börjar showen!

Söndagen 13 feb:
14:00 serveras en 4-rätters meny och 16:00 börjar showen!

Karta

Avgångar & priser

För att se detaljer kring avgångstider, klicka på pilen.

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
12/2Anslutningar & Tider BussJesus Christ Superstar VIDA Arena Växjö 12 febFullbokad, väntelista1 450:-Boka på väntelista
12/2Anslutningar & Tider BussJesus Christ Superstar VIDA Arena SEKTION O Växjö 12 feb Mer än 81 450:-Boka
13/2Anslutningar & Tider BussJesus Christ Superstar VIDA Arena Växjö 13 febFullbokad, väntelista1 450:-Boka på väntelista
13/2Anslutningar & Tider BussJesus Christ Superstar VIDA Arena SEKTION O Växjö 13 feb Mer än 81 450:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Kagans Resor AB
Box 11045
291 11 FÄRLÖV

Kristianstad Arena
Västra Storgatan 69
291 54 Kristianstad

Resekalender
3/10Sound of Music 3 oktfrån 1 295:-
4/10Wien 7 dgr okt 2021från 8 995:-
16/10Burg 2 dgr 16 oktfrån 1 695:-
17/10Glada Änkan 17 okt,Nöjesteatern Malmöfrån 995:-
Jag stödjer barncancer fonden