Grease med Lotta Engberg

Nöjesteatern i Malmö.
10 nov
Pris: 1095:-
Under 16 år 895:-

Detta ingår:
Främre parkett A biljetter
Busstransfer

Danny spelas av Anton Hagman 
Sandy spelas av Caroline Johansson Kuhmunen
Rektor Lynch av Lotta Engberg

Musikalen Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen! 
När Grease sätts upp på Nöjesteatern åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på. 

För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, You´re the One That I Want och We Go Together.

I Grease träffar Danny sin Sandy i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Tänk på att medhavd mat och dryck EJ får förtäras i våra lokaler. Frukt och godis räknas som mat, vatten och läsk är drycker.Vår servering är öppen i samband med föreställning. På Nöjesteatern finns det ett begränsat antal sittkuddar för barnen. Först till kvarn gäller. Ta gärna med egna sittkuddar.

Åter i Kristianstad ca 19:30

Pris från:
1 095:-
Dagar:1
Busstransfer
Vuxenbiljett främre parkett
Boka resa

Avgångar & priser

För att se detaljer kring avgångstider, klicka på pilen.

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
10/11Buss Mer än 8
1 095:-
91:-/mån
BokaMer information