Bussresa till Bordershop i Tyskland

Våra gränshandelsresor är omåttligt populära. Följ med på bussresa från södra Sverige ner till Bordershop i Tyskland och utnyttja alla härliga fördelar med den billiga gränshandeln.

Åk ner med Kagans Buss till Bordershop i Puttgarden. När du åker med oss på Kagans Buss går avresan från nordöstra skåne via Kristianstad tidigt på morgonen för att vara tillbaka i stan igen vid tidig kväll. Det är både smidigt och enkelt att gränshandla med oss!

Lördag 16 dec åker vi ner med 2 timmars shopping på Bordershop.

600kr och 100kg i lastning
Start i Broby 04.50.
Knislinge, Hanaskog,Färlöv,Kristianstad,Tollarp.

Bussresa Sverige–Puttgarden

Från Kristianstad åker vi via Danmark och Öresundsbron för att komma vidare ner mot Tyskland. I Danmark tar vi ett stopp för fikapaus i Karlslunde, sydväst om Köpenhamn. Därefter fortsätter bussfärden till färjeterminalen i Rödby och sedan åker vi bilfärja över Fehmarn Bält till tyska Puttgarden.

I tyska Puttgarden har du 2 timmar på dig att shoppa i Bordershop, en stor gränshandelsbutik precis invid färjeläget. Efter shoppingen i Puttgarden kliver vi på bussen igen och åker tillbaka till Danmark för att mot kvällen nå Sverige. Vi beräknar att vara åter i Kristianstad ca 17.30-18.00.

100 kg i last från Bordershop i Puttgarden


I bussresan tur och retur till Puttgarden i Tyskland ingår hela 100 kilo i last per person. Det går att se aktuella erbjudanden i Bordershop samt att förbeställa varor online inför resan på gränshandelns hemsida. På plats går det att köpa allt från öl och sprit till läsk, likör, godis och massor av snacks.

Vi på Kagans Buss kör våra bussresor till gränshandeln i Tyskland i samarbete med Runes Resor. Med på varje resa finns givetvis alltid en pålitlig bussvärd.

Besök gränshandeln tillsammans med oss

Bordershop har norra Europas största sortiment av dryck. Priserna är låga och butiken är väldigt populär. Upplev den härliga shoppingen tillsammans med oss.

Önskar ni mer information om resorna eller boka så är ni välkommen att kontakta Roger på Kagans Buss eller Runes Resor direkt via telefon eller mail:
Mail: info@runesresor.se eller info@kagansbuss.se
Tel: Rune  0708-998854 eller Roger 0709-209089 

 

Pris från:
600:-
Dagar:1
100kg lastning
Boka resa

Avgångar & priser

För att se detaljer kring avgångstider, klicka på pilen.

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
16/12BussBordershop 100kgFullbokad, väntelista
600:-
50:-/mån
Boka på väntelistaMer information