Skip to main content

Björn Skifs i Malmö

Björn Skifs tar sin succéshow ”En Värld Av Skifs” till Amiralen i Malmö

14 oktober 
11 nov

*Matplats parkett, Du upplever middag och show från Amiralen parkett. Med en känsla av historiens vingslag får du på det anrika dansgolvet avnjuta både tre rätters middag och show

Efter att ha spelat för utsålda hus under två säsonger i Stockholm, tar Björn Skifs sin succéshow En Värld Av Skifs till Malmö. Han gör det på anrika Amiralen som återuppstår som krogshowscen igen efter 20 år.

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Sedan september 2022 har Björn Skifs spelat sin hyllade show En Värld av Skifs på Hamburger Börs i Stockholm, tillsammans med sitt tiomannaband, under ledning av Hans Gardemar. Mottagandet har varit överväldigande från både recensenter och publik. Till hösten kommer han till Malmö.

En Värld av Skifs har blivit mer kritikerrosad och publikhyllad än vad vi någonsin kunnat föreställa oss. Vi har haft fullkomlig biljettrusning och har haft helt utsålda kvällar och lyriska gäster under två säsonger, vilket Björn är så värd. Därför känns det fantastiskt att vi nu kan berätta att Björn Skifs fortsätter showa, fast på Amiralen i Malmö till hösten” säger Mikael Gordon-Solfors, producent för En värld av Skifs.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits som ”Hooked on a feeling”, ”Michelangelo”, ”Håll mitt Hjärta” m.fl. Men framförallt har Björn alltid varit och är den mångsidiga underhållaren. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen, i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs, under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

"Det känns fantastiskt kul att intresset är så stort så att vi nu kan fortsätta i Malmö till hösten med nya spelningar på Amiralen. Att gensvaret skulle ligga på denna nivå är faktiskt svårt för mig att förstå. Men naturligtvis enormt roligt och tacksamt”, säger Björn.

Björn har aldrig tidigare gjort en krogshow i Malmö. När han besökte Malmö senast var det på Malmö Arena hösten 2018, i samband med turnén Bitar ur mitt liv. Men nu blir det alltså krogshowpremiär i Malmö, på den anrika krogshowscenen Amiralen den 5 oktober 2023.

"Vi vill återuppliva det krogshowsetablissemang som i så många år har saknats i Malmö. Vi är stolta och glada över att få göra det i samarbete med 2Entertain. Det kunde dessutom inte bli bättre än att få presentera i vårt tycke den mest välrenommerade entertainern, artisten och musikern vi har i Sverige – Björn Skifs."
- Julius Malmström, ägare

"Vi fick nyckeln till Amiralen i vår hand med ambitionen om att låta lokalen återigen bli hjärtat av nöjes-Malmö, med underhållning i världsklass på en plats som andas glädje och kvalité. Med Björn Skifs som första stora krogshowen, visar vi att vi menar allvar med vårt arbete i lokalen. Att få fylla huset med En värld av Skifs är den ultimata starten på det som från och med nu är Malmös nöjesmecca."
- Emelie Löfmark, VD Nöjesteatern Amiralen

I priset ingår

Transfer i modern turistbuss Malmö t/r.
Parkettbiljett.
3-rätters buffé inkl. garderob.
Förrätt
Laxtartar, räkor i citron och örtkräm, algrom, smörstekt blomkål, syrlig sallad på fänkål och rädisa, spenat och pepparrotsolja samt surdegskrisp

Varmrätt
Kryddstekt svenskt tuppbröst, rostad gulbetspuré, timjansbakad spetskål, grönpepparsky, rostad potatis med svarta linser och nordisk pesto

Dessert
Mjölkchoklad, björnbär, salt kola, bränd vit choklad och maräng

Anslutningar & Tider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Bromölla Bellas Place *MINST 10st totalt 15:55
Kristianstad Mio Möbler/El-Giganten HÄRLÖV 16:25
E22 bussplats 16:35
Hörby Tanka,Slagtoftavägen 60 16:55

: 2023-11-11

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Osby Lars Dufwa *MINST 10st totalt 15:30
Broby grillen *MINST 10st totalt 15:50
Knislinge Preem macken *MINST 10st totalt 15:55
Färlöv Kyrkan bussfickan 16:15
Kristianstad Mio Möbler/El-Giganten HÄRLÖV 16:25
E22 bussplats 16:35
Hörby Tanka,Slagtoftavägen 60 16:55

: 2023-10-14

Avgångar & priser

För att se detaljer kring avgångstider, klicka på pilen.

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/10Visa påstigningsorter & tider BussBjörn Skifs i Malmö med start Ö GöingeMer än 82 095:-Boka
11/11Visa påstigningsorter & tider BussBjörn Skifs i Malmö med start BromöllaMer än 82 095:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Kagans Resor AB
Box 11045
291 11 FÄRLÖV

Kristianstad Arena
Västra Storgatan 69
291 54 Kristianstad

Jag stödjer barncancer fonden