Skip to main content

Berlin 4 dagar med topphandboll

tors-sönd, 24-27 mars

Följ med och titta på Füchse Berlin mot Lemgo.
Spelas torsdagskväll 27 mars.

*Buss från Kristianstad/Åhus
*centralt boende Radisson Park in Alxanderplatz
*guidning Berlin 3 timmar med svensktalande guide

OBS. Matchbiljetten tillkommer, vi löser det till er och det kommer mer info om vilken sorts biljetter vi kan erbjuda er.
Besök staden som inte lämnar någon oberörd. Berlin är en härlig stad och utgör den perfekta destinationen för en underbar weekend med historia, kultur och god mat. Här finner du den fascinerande Berlinmuren, charmiga kaféer, häftiga barer och fantastiska loppisar med bra priser. Packa din väska lätt för shoppingens skull och åk ner med oss på Kagans Buss för en förträfflig långhelg i Tysklands huvudstad!

Det finns i stort sett hur mycket som helst att göra i Berlin. Det är inte bara här du kan se minnesmärken och kvarlämningar från andra världskriget utan här finns det dessutom massor av både modern arkitektur och häftig konst. Alexanderplatz ligger centralt i den kulturhistoriska staden och här bor vi bekvämt på det stora och lyxiga Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz. Nära till tunnelbana och med gångavstånd till allt från paradgatan Unter den Linden, det trendiga Prenzlauer Berg och shoppingdistriktet Friedrichstrasse.

Vi bor nära Museumsinselmuseum-ön i Berlin:
Ligger på ön Spreeinsel i floden Spree. Den har fått sitt namn av de fem muséerna (bl.a. Pergamonmuseet) på ön som anses tillhöra mest betydelsefulla i världen.

Även stadsdelen Hackerscher nära hotellet är värt ett besök. Shopping och restauranger finns här.

Pris: 3500:- p.p del i dubbelrum
Enkelrumstillägg: +1200:-
-1500kr barn under 11 år boende i dubbelrum med 2 vuxna
Vill man ha boende  för 3(över 11 år på 3e person)p får man boka 1st dubbelrum + singelrum(man får rummen nära varandra) och är man 4p får man boka juniorsvit som tar 4 personer. Vill man ha juniorsvit när man är 3st, kontakta Roger.
Priset för juniorsvit är mer än dubbelt så mycket för själva rummet jämfört med dubbelrum så priset blir 3500kr PP boendes i juniorsvit.

Dagsprogram

Dag 1:
Torsdag 24 mars södra Sverige-Berlin
Vi lämnar Sverige tidigt på morgonen med flera stopp för påstigande längs med vägen och beger oss med vår moderna turistbuss över Öresundsbron till Danmark. Vi tar oss vidare mot Gedser som ligger på den danska ön Falster. Här kör vi ombord på färjan som tar oss till tyska Rostock där vi passar på att stanna en timme för gränshandel på Calles i Rostock. Därefter tar vi oss den sista biten till hotellet SAS Park Inn Radisson som ligger vid Alexanderplatz.
Matchen spelas 19:00 torsdagkväll!

Dag 2:
Fredag 25 mars Berlin:
Efter frukosten beger vi oss från hotellet på en guidad tur för er som önskar att följa med och lära känna den fantastiska metropolen Berlin lite mer ingående. Varar i ca 3 tim.

Dag 3:
Lördag 26 mars Berlin:
Egen tid att utforska Berlin

Dag 4:
Söndag 27 mar Berlin - Södra Sverige
Efter frukost lämnar bussen hotellet kl. 09.30 för färd mot Rostock och färjan tillbaka till Gedser.
Vi beräknas vara tillbaka i Kristianstad ca. 19.15.

Avgångar & priser

För att se detaljer kring avgångstider, klicka på pilen.

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/3Anslutningar & Tider BussBerlin Füchse 4 dgr mars 2022
Boka till frukostbulle + kaffe för 35kr
Mer än 83 500:-Boka

Hotell

Park In SAS Radisson Alexander Platz
Detta 4-stjärniga superior-hotell har 3 restauranger, ett spa och rum med platt-TV och luftkonditionering. Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz är Berlins högsta hotell och ligger precis vid Ale...
Kontakta oss
Adress:
Kagans Resor AB
Box 11045
291 11 FÄRLÖV

Kristianstad Arena
Västra Storgatan 69
291 54 Kristianstad

Jag stödjer barncancer fonden