Bussresa till Berlin med Kagans Buss

Torsdag-Söndag, 12-15 april 2018

Besök en av Europas hetaste städer med Kagans Buss! Vi tar er med bekväm buss från södra Sverige ner till staden som aldrig sover, med både gränshandel och mindre stopp på vägen. Bo centralt och njut av den tyska huvudstadens utbud över en härlig långhelg.


Besök staden som inte lämnar någon oberörd. Berlin är en härlig stad och utgör den perfekta destinationen för en underbar weekend med historia, kultur och god mat. Här finner du den fascinerande Berlinmuren, charmiga kaféer, häftiga barer och fantastiska loppisar med bra priser. Packa din väska lätt för shoppingens skull och åk ner med oss på Kagans Buss för en förträfflig långhelg i Tysklands huvudstad!

Bo centralt i Berlin

Det finns i stort sett hur mycket som helst att göra i Berlin. Det är inte bara här du kan se minnesmärken och kvarlämningar från andra världskriget, det finns dessutom massor av både modern arkitektur och häftig konst. Alexanderplatz ligger centralt i den kulturhistoriska staden och här bor även vi, bekvämt på det stora och lyxiga SAS Park Inn Radisson. Nära till tunnelbana och med gångavstånd till allt från paradgatan Unter den Linden, det trendiga Prenzlauer Berg och shoppingdistriktet Friedrichstrasse.

På resan ingår middag på hotellet under torsdagen och en intressant rundtur med buss tillsammans med en svensktalande guide under fredagen. Efterlängtad frukostbuffé på Radisson under fredag, lördag och söndag innan vi återigen vänder kosan norrut och tar oss tillbaka med buss till Sverige.

Pris:3195:-
enkelrumstillägg 900kr

Status:
Fullt

Anslutning & Dagsprogram

Schemat för bussresan till Berlin

 

Anslutning

Avresetid Plats
Osby 05:25 Circle K Lars Dufwa
Broby 05:45 Brobygrillen,baksidan
Knislinge 06:00 Preem macken
Kristianstad 06:30 El-Giganten/Mio Möbler.Hörnan mot Biltema rondellen
Tollarp 06:45 Idrottshallen bussfickan
Malmö 07:50 Malmö Arena Bussparkering

 

Dag 1:
Vi lämnar Sverige tidigt på morgonen (05.25 från Osby) med flera stopp för påstigande längs med vägen (07.50 i Malmö) och beger oss med vår moderna turistbuss över Öresundsbron till Danmark. På vägen tar vi stopp för kaffe och frukostbullar och för att sträcka lite på benen. Vi tar oss sedan vidare mot Gedser som ligger på den danska ön Falster. Här kör vi ombord på färjan som tar oss till tyska Rostock där vi passar på att stanna en timme för gränshandel. Sedan tar vi oss den sista biten till hotellet SAS Park Inn Radisson i Berlin. På kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.

Dag 2:
Fredag Berlin
Klockan 10.00 beger vi oss från hotellet på en guidad tur för er som önskar att följa med och lära känna den fantastiska metropolen Berlin lite mer ingående.

Dag 3:
Lördag Berlin
Här har ni hela dagen att själva utforska allt vad Berlin har att erbjuda. Vi bor nära tunnelbanan som man lätt kan nyttja för att ta sig fram i staden.

Dag 4:
Lördag Berlin - Södra Sverige
Efter frukost lämnar bussen hotellet 09.30 för färd mot Rostock och färjan tillbaka till Gedser. Vi passar på att stanna för en bensträckare och korvpaus på vägen.
Vi beräknas vara tillbaka i Kristianstad ca 19.15.

I priset ingår

  • Bussplats i modern turistbuss
  • Bussvärdinna med på bussen
  • Middag på hotellet torsdagskväll!
  • Del i dubbelrum med frukostbuffé fredag,lördag & söndag
  • Guidad visning med svensktalande guide.
  • Gränshandel 30kg PP
  • Alla färje- & vägavgifter.